Curatenie in viata

curatenie-de-intretinere-a-locuintei-pentru-familia-ta

Dragilor, provocarea din acest weekend este sa ne reimprospatam cat mai des viata. Cum facem asta? Facem curatenie! In casa, in viata, in suflet si oriunde e nevoie 😀.
Si asta pentru ca pastrarea lucrurilor din trecut ne impedica sa privim inainte spre viitorul nostru.
Asadar reorganizarea lucrurilor in casa ne poate ajuta sa stabilim noi rutine care ne pot fi de folos si sa rupem monotonia de zi cu zi.
Drept urmare, trierea dulapului te va ajuta sa scapi de hainele vechi sau care nu-ti mai vin, sa economisesti timp si sa ramai cu hainele care te fac sa te simti bine. Aici am si o recomandare: eu cand fac o astfel de curatenie in casa si am lucruri care mai pot fi folosite, le dau mai departe unor centre sociale sau familii care ar avea nevoie de ele. Crede-ma ca iti imbogateste sufletul mai mult ca orice.
Asadar nu astepta sarbatori mari sau schimbarea anotimpului pentru a face curatenie: ordoneaza-ti casa si viata ori de cate ori simti nevoie. Scapa de gunoaiele fizice si psihologice la intervale regulate si bucura-te de o viata ordonata. Zilele acestea ne ajuta si ploaia pentru ca ne tine in casa 😉

Spor la curatenie din interior spre exterior! 🙂

Nicoleta

1 Comment

  1. Myrl Celestin says: Răspunde

    Mersi pentru info, foarte util articolul (desi are câțiva ani buni, încă este la curent).

Lasă un răspuns