Cand si de ce ai nevoie de un consilier in dezvoltare personala

consiliere

Pentru ca am fost intrebata de nenumarate ori cu ce ma ocup si ce inseamna aceasta meserie, vreau sa vorbim azi despre ce inseamna a apela la un consilier in dezvoltare personala si cum te poate ajuta un astfel de specialist.

In primul rand, este un specialist autorizat care te ajuta sa iti dezvolti si sa iti valorifici potentialul personal si resursele de care dispui. Un consilier in dezvoltare personala te ajuta sa descoperi situatiile problema cu care te confrunti si sa gasesti solutiile necesare, facilitand accesul catre resursele tale interioare. In momentul in care doresti sa apelezi la un astfel de specialist e necesar sa iti doresti o imbunatatire a calitatii vietii personale si profesionale si sa iti doresti un progres continuu care sa duca la realizarea obiectivelor si planurilor tale de viitor.

Un consilier in dezvoltare personala iti ofera cadrul necesar pentru a explora si a depasi situatiile ce impiedica evolutia ta personala. Prin acest ajutor tu descoperi cum sa devii independent si sa constientizezi ca te poti ajuta singur cu ajutorul resurselor tale interioare.

In sedintele de consiliere descoperi resursele interioare nelimitate pe care le ai, calitatile si valorile care te pot ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Un consilier in dezvoltare personala crede in capacitatile tale de reusita si te sustine in demersul tau spre atingerea obiectivelor. Te ajuta sa iei decizii, sa controlezi situatiile de criza care pot aparea in viata, sa rezolvi conflictele interioare si sa iti imbunatatesti relatiile cu ceilalti. Dar te sustine si in momente de schimbare, cand trebuie sa te adaptezi la noi conditii si nu stii cum sa faci asta.

Un consilier te poate ajuta atunci cand ai nevoie sa rezolvi o situatie, cand te afli intr-un impas, cand iti doresti sa te cunosti mai bine, cand vrei sa iti imbunatatesti relatiile cu ceilalti sau cand iti cauti vocatia in viata. Un astfel de specialist te poate ajuta nu doar pe parte personala ci si pe parte profesionala. Atunci cand ai de luat decizii pe plan profesional, cand doresti sa atingi o performanta in cariera, cand doresti sa faci mai mult dar ai diverse blocaje care te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti. De asemenea poti fi ghidat si daca esti antreprenor si doresti sa iti dezvolti afacerea sau ai nevoie de diverse solutii pentru a-ti optimiza business-ul.

La sedintele de consiliere descoperi cine esti cu adevarat si intri in contact cu propriile resurse pentru a ajunge exact acolo unde iti doresti. In acest sens, consilierul in dezvoltare personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei cea mai potrivita pentru tine, pentru a diminua sau chiar a inlatura nivelul de stres, confuzia, tensiunile acumulate si blocajele induse in evolutia ta personala si profesionala.

Trebuie retinut ca alaturi de un specialist, orice om poate sa-si rezolve problemele care apar pe parcursul vietii si se poate dezvolta in mod continuu pentru ca dobandeste incredere in fortele proprii.

Cu aceasta ocazie, te anunt si de lansarea primul e-book „Dezvolta-ti Increderea In Tine Prin Exercitii Practice” la un pret foarte bun si care poate fi comandat aici: https://nicoleta333.selz.com/item/56a9e33b6edca00de08492bd

Retine, nimic nu înabusa mai bine nelinistea decat actiunea! Actioneaza!

Articolul in format audio aici: Consilier_in_dezvoltare_personala

Nicoleta

Lasă un răspuns