Dulce revedere

ffb41cebc575e72e1f35d041fd25fe27-1
Bine v-am regasit, dragii mei! 🙂
Desi mi-am luat o saptamana de vacanta pentru a ma odihni dar si pentru a regandi urmatorii pasi care ii voi face in munca mea, am fost in fiecare zi cu gandul la voi. Si asta imi demonstreaza inca o data ca iubesc ceea ce fac 🙂
Asadar, v-am pregatit urmatoarele:
*Incepand de azi toate articolele mele se vor axa pe dezvoltarea increderii in sine. Am ales aceasta parte din dezvoltarea personala pentru ca eu consider ca o data ce ai incredere in tine, poti sa iti atingi obiectivele si sa te cunosti mai bine, astfel incat sa ai reusite pe toate planurile.
*Urmeaza sa lansez un e-book online despre Dezvoltarea Increderii in Tine si a Inteligentei Emotionale. Este un ghid complet, la care am lucrat cu mult drag si in care am cuprins toti pasii necesari pentru a actiona in acest sens.
*Vreau sa reiau sedintele de consiliere si sa lucrez din nou direct cu voi. Momentan in Cj nu stiu exact cand o sa ajung, dar putem relua legatura prin e-mail, Skype sau telefon. Daca sunteti din Zalau, putem tine sedintele de consiliere fata in fata. Prima sedinta de consiliere ramane in continuare gratuita.
*In fiecare luni voi posta un articol nou si la fiecare sfarsit de saptamana voi posta o provocare noua.

Si va invit sa tinem in continuare legatura pe:
Facebook: Lectii si Directii
Instagram: lectiisidirectii
Twitter: Lectii si Directii
Ma gasiti si pe adresa de e-mail: nicoleta.georgiana@gmail.com unde va raspund cu drag oricand aveti nevoie de mine.

Si ca tot vorbeam de incredere in sine, va las cu o poveste care mie mi-a placut enorm de mult si tin musai sa v-o arat si voua:

„Un bărbat care locuia pe marginea unui drum vindea hotdogi foarte buni. A pus semne pe marginea autostrăzii şi şi-a făcut reclamă în ziar spunând cât de buni erau.

Stătea pe marginea drumului şi striga: “Cumpăraţi un hotdog bun?” Iar oamenii se opreau şi cumpărau. Având succes, a crescut comenzile de carne şi de chifle şi a cumpărat chiar şi un stand mai mare pentru a se ocupa de afacerea lui în dezvoltare.

În cele din urmă, l-a luat ca ajutor pe fiul lui care venise de la facultate. însă apoi s-a întâmplat ceva: fiul i-a zis: “Tată, n-au auzit la radio şi n-ai văzut la televizor? Trecem printr-o criză economică gravă şi situaţia internaţională este groaznică. Iar cea internă este şi mai rea!”

Auzind acestea, tatăl s-a gândit: “Ei, fiul meu a făcut facultatea şi ar trebui să ştie mai bine.”, aşa că tatăl şi-a redus comenzile de carne şi chifle, a dat jos semnele de pe stradă, a anulat reclamele din ziare şi nu s-a mai deranjat să stea pe marginea autostrăzii pentru a vinde hotdogi la fel de multe ore în fiecare zi. Vânzările s-au prăbuşit aproape peste noapte.

“Ai avut dreptate, fiule!”, i-a zis tatăl băiatului. “Cu siguranţă suntem în mijlocul unei crize economice foarte grave!”

Uneori e bine să asculţi doar de instinctul tău. Chiar şi cei care au o facultate, sau cei ce pot părea mai inteligenţi, nu sunt neapărat cei care au şi dreptate… ”

Sursa: motivonti.ro

Va imbratisez,

Nicoleta

Lasă un răspuns