Care sunt pasii care ii conduc pe oamenii de succes la rezultate excelente si cum poti sa ii urmezi si tu?

lectii-si-directii-305
In primul rand, oamenii de succes au invatat cum sa se focalizeze pe aspectele pozitive din orice situatie, chiar si din cele mai putin placute si invata lectii valoroase din orice situatie.
Pe langa toate acestea, Brian Tracy ne invata ca mai sunt alte puncte de interes la care ei se gandesc in cea mai mare parte a timpului.
Primul este ca oamenii se gandesc la viitor. Nu doar ca se gandesc, dar si vorbesc tot timpul despre viitor. Au in vedere mereu scopul spre care se indreapta. Nu se gandesc la ce s-a intamplat sau la ce se intampla. Ci se gandesc mereu la ce se va intampla.
In al doilea rand, ei se gandesc mereu la obiectivele lor. Se gandesc la asta, vorbesc despre asta, isi construiesc planuri.
Apoi decid sa devina remarcabili in ceea ce fac. Aspira sa devina printre cei mai buni din domeniul lor de activitate. Lucreaza mereu cu ei insisi si iti doresc mereu sa se perfectioneze.
Ei sunt orientati spre solutii si nu spre probleme. Ei se gandesc mereu la ce trebuie facut si la rezultatele pe care trebuie sa le obtina. Iar pentru asta isi planifica foarte bine fiecare zi si isi stabilesc prioritati clare in activitatile lor. Sunt recunoscuti ca fiind oameni extrem de productivi. Se gandesc mereu la ce pot face pentru a ajunge cat mai repede acolo unde isi doresc.
Dar si tu poti ajunge acolo!
Nu uita ca modul in care gandesti despre tine, determina ce esti in prezent si ce vei deveni. Stabileste-ti obiective clare si precise pentru a-ti atinge obiectivele. Si munceste in fiecare zi pentru a te perfectiona.
Ce am invatat eu ca este foarte, foarte important e sa ai in jurul tau oameni pozitivi.

Secretul este sa incepi azi si sa nu renunti niciodata!

Articolul in format audio aici: care_sunt_pasii1

Nicoleta

Lasă un răspuns