Despre mine

Bun venit in inima mea! ­čÖé

Cine sunt?

Sunt un om ca tine, dar care a simtit mereu ca traieste viata altora, ca se lasa ghidata de ce ii spun ceilalti si mai putin de ce ii spune inima. Dupa ani buni in care am fost mereu in cautare de altceva, alt job, alti prieteni, alte relatii, alt oras in care sa locuiesc si alte experiente, am descoperit calea spre dezvoltare personala si asa am invatat ca tot ce cautam in exterior, de fapt ne lipseste in interior.

Poate consideri ca suna a cliseu pentru ca este o idee destul de raspandita in zilele noastre, din acest motiv te invit sa te analizezi, sa vezi daca tot ceea ce esti, tot ceea ce ai si faci e in concordanta cu sufletul tau pentru ca numai asa poti fii fericit/a.

Doar atunci cand esti multumit/a cu ceea ce faci si ceea ce esti, simti cu adevarat ca traiesti o viata cu sens.

De ce „LECTII SI DIRECTII”?

Consider ca fiecare om are puterea de a-si crea sensul in viata si fiecare poveste creata poate fi o lectie pentru toti ceilalti. Am creat acest spatiu pentru a invata unii de la altii din propriile noastre lectii de viata si te incurajez sa ne impartasesti din experienta ta si din ce ai tu de oferit pentru a creste si a ne dezvolta impreuna.

In tot procesul meu de dezvoltare personala mereu am simtit ca am nevoie de o directie si de o persoana care sa ma ghideze pana la atingerea obiectivelor. Pentru ca mergeam la seminarii, citeam carti, aveam la dispozitie metode, instrumente si informatii. dar cand ajungeam acasa si trebuia sa ma apuc de treaba, se apasa butonul de „pauza”. Cred ca aceasta este una din problemele cu care se confrunta oamenii in dezvoltarea lor personala, pentru ca acum informatia o avem, dar nu stim de unde sa o apucam. Si mai ales cum sa iti pastrezi motivatia, cand ceilalti probabil nu cred in valorile tale, in actiunile sau proiectele tale sau in abilitatea ta de a reusi.

De aceea imi doresc sa iti fiu alaturi in procesul tau de dezvoltare personala, atat cat ai nevoie pentru a-ti pastra directia si motivatia in atingerea tuturor obiectivelor tale.

Oricand ai nevoie de ajutor si sprijin din partea mea, ma poti contacta pe adresa:

nicoleta.georgiana@gmail.com

Pentru ca meriti sa iti creezi o viata cu sens!

Nicoleta

13344672_738688816269423_5847830186200334476_n